• post@lakd.no
  • +47 35027500

Om oss

Lidvard Arvesen AS er totalleverandør av kontor- og datautstyr med support, og salg. Vårt firma er en stor aktør i øvre del av Telemark innen dette segmentet.
God service , høy kompetanse og personlig kontakt er stikkord i vår forretningside. Hos oss står våre kunder i fokus og det har blitt lagt merke til. Dette har gitt oss tillitt som leverandør hos stadig nye kunder og det takker vi ydmykt for. Vi har siden starten hatt en sunn og kontrollert vekst. I løpet av 34 år har vår stab økt fra 4 til 15 personer. Dette er mennesker som over tid har utviklet ett høyt kunnskapsnivå på sine felter. I vår bransje er det en rivende utvikling. Vi møter nye utfordringer hele tiden i form av stadig nye produkter og ny teknologi. Derfor har vi kontinuerlige prosesser hvis formål er å forbedre vår kompetanse. Vår kompetanse er våre ansatte og de er vi stolte av.

Vår stadig lengre referanseliste den beste attestvi som leverandør kan ha. Ønsker dere tilbud på tjenester eller produkter til en konkurransedyktig pris? Kontakt oss for uforpliktende prat. En henvendelse vil få den største oppmerksomhet.

Daglig leder: Runar Arvesen


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden