• post@lakd.no
  • +47 35027500

LAKD Office 365

  • 0

LAKD Office 365

 

Jobb overalt hvor det er praktisk mulig. Via skytjenester kan ansatte opprette delte mapper fra en mobil enhet mens de tar bussen; lage et nytt regneark på et nettbrett over lunsj; hente en presentasjon fra bedriftens delte filområde og foreta endringer i den fra en venns datamaskin; eller planlegge et gruppemøte fra hjemmemaskinen. Viktige forretningsprogrammer som personal og regnskap, er trygt tilgjengelige på farten med LAKD Office 365.

Office 365 kan installeres på opptil fem enheter. Det gir små bedrifter mulighet til å gjøre mer enn bare å lese dokumenter på en mobil enhet, et nettbrett eller en bærbar eller stasjonær PC. Kontoropplevelsen utvides slik at de ansatte kan jobbe hvor og når som helst.Implementering av skytjenester gjør at flere teammedlemmer kan jobbe med et dokument samtidig via Office Web Apps, og under redigering vises endringene på en spesiell måte for alle som jobber med dokumentet. Dette er tidsbesparende og reduserer antallet dokumentversjoner fordi alle kan jobbe samtidig om å få prosjektet i havn. Siden dokumentene lagres i skyen og er tilgjengelige fra alle steder med Internett-tilgang, får de ansatte alltid tak i den nyeste versjonen av et dokument.


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden