• post@lakd.no
  • +47 35027500

LAKD Service 2.0

  • 0

LAKD Service 2.0

LAKD har gleden av å kunne tilby en driftsavtale for pc’r . Dette er en fin løsning for de som ønsker en problemfri hverdag med pc’n for en rimelig kostnad. Stikkordene er preventivt vedlikehold og enkel overvåkning med enkel tilgang for fjernsupport fra oss. Løsningen distribuere oppdateringer til pc’n automatisk og man slipper å gjøre dette manuelt. Vi installere en liten klient på hver maskin og server. Klientene undersøker maskinene og sier selv ifra hva de trenger av oppdateringer. LAKD Online Service sørger for at nye oppdateringene til blir oppdatert og sikkerheten ivaretas. Grunnmodellen inneholder: ANTIVIRUS, AUTOMATISK OPPDATERING, ENKEL OVERVÅKNING, TILGANG FJERNSUPPORT og BACKUP (Minimumkvote er 5GB / pr.mnd: 350,-)

MOBIL SIKKERHET (Sikre dine mobile enheter / pr.mnd: 100,-).


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden