• post@lakd.no
  • +47 35027500

Kaffe

  • 0

Kaffe

Vi i Lidvard Arvesen er stolte og glade for at vi nå tilbyr kaffe på arbeidsplassen. Som totalleverandør innen kontor og data er satsingen på kaffe en naturlig og etterlengtet utvidelse av en allerede solid produktportefølje. LAKD er lidenskapelig opptatt av kaffe, og det er derfor en selvfølge for oss å tilby både høykvalitets kaffemaskiner og det beste man kan få av ingredienser. Vi kan tilby 3 typer kaffeautomater for små og mellomstore bedrifter. Kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat gir din bedrift tilgang til café kvalitets espressobaserte kaffevarianter. Automatene dekker løsninger for små til større selskaper, tilbyr høy kvalitet og er enkle å bruke. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en kaffemaskin som gir optimal kaffesmak fra nykvernede bønner. Se vår intro video her.


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden