• post@lakd.no
  • +47 35027500

Informasjon om bruk av nettstedet

Ved å bruke eller laste ned informasjon fra lakd.no (heretter kalt «nettstedet») aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.
Nettstedet er underlagt og forholder seg til norsk lovgiving, herunder lovgivning om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom Lidvard Arvesen AS og brukere av sidene, reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.
Innholdet og tjenester på nettstedet, samt våre vilkår som beskrevet her, blir løpende oppdatert etter behov og kan når som helst endres av Lidvard Arvesen AS. Det tas forbehold om at sidene kan inneholde mangelfull eller unøyaktig informasjon, og at dette ikke kan påberopes som grunnlag for krav.

Behandling og samtykke

Vi samler inn fjernstyringsid i de tilfellene vi har behov for å utøve support av ekstern PC. ID opplyses av kunden. Vi lagrer ingen informasjon rundt dette.

Sikkerhet og personvern på nettstedet

Lidvard Arvesen AS tar ikke ansvar for sikkerhet på nettsteder vi lenker til.

Informasjonskapsler (Cookies)

Når du besøker Lidvard Arvesen AS på nett, registrerer vi ikke informasjon om deg i en «Cookie». Vi bruker en besøksteller som kun gir oss informasjon om hvor mange som besøker vårt nettsted til enhver tid. Disse dataene logges i kun 14 dager.

Siden vil bli oppdatert ved behov, slik at du kan holde deg oppdatert om våre krav til sikkerhet og bruk av nettsted. Siden vil endres etter hvert som vi innfører ny funksjonalitet på nettstedet.


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden