• post@lakd.no
  • +47 35027500

Dagens ord

 

mobil-runar

Ledelse

Lidvard Arvesen AS er totalleverandør av kontor- og datautstyr med support og salg. Vi har siden starten hatt en sunn og kontrollert vekst. I løpet av 37 år har vår stab økt fra 4 til 16 personer. Dette er mennesker som over tid har utviklet ett høyt kunnskapsnivå på sine felter. I vår bransje er det en rivende utvikling. Vi møter nye utfordringer hele tiden i form av stadig nye produkter og ny teknologi. God service , høy kompetanse og personlig kontakt er stikkord i vår forretningside. Hos oss står våre kunder i fokus og det har blitt lagt merke til. Dette har gitt oss tillitt som leverandør hos stadig nye kunder og det takker vi ydmykt for.

 

Daglig leder
Runar Arvesen
mobil-olegunnar

Data

Dataavdeling på Notodden består av 5 dyktige medarbeidere og driver med alt innen dagens datateknologi. Vi møter nye utfordringer hele tiden i form av stadig nye produkter og ny teknologi. Våre kunder gir oss tilbakemelding om god service , høy kompetanse og personlig kontakt – som nettopp er stikkord i vår forretningside. Hos oss står våre kunder i fokus og det har blitt lagt merke til. Dette har gitt oss tillitt som leverandør hos stadig nye kunder og det takker vi ydmykt for.

 

IT-ansvarlig
Ole Gunnar Deila
mobil-halvor

Kopi

Vår kopiavdeling på Notodden består av 3 dyktige medarbeidere og kan tilby bl.a. stormaskiner fra Konica Minolta. Vi møter nye utfordringer hele tiden i form av stadig nye produkter og ny teknologi. Våre kunder gir oss tilbakemelding om god service , høy kompetanse og personlig kontakt – som nettopp er stikkord i vår forretningside. Hos oss står våre kunder i fokus og det har blitt lagt merke til. Dette har gitt oss tillitt som leverandør hos stadig nye kunder og det takker vi ydmykt for.

 

Kopiansvarlig
Harald Sæther
mobil-asle

Kasser

Fra vår butikk på Notodden kan du få tilbud på ulike kasser fra bl.a. Casio. Kjell-Arne Søfteland er vår spesialist og sammen med Asle vil vi kunne bistå dine behov. Vi møter nye utfordringer hele tiden i form av stadig nye produkter og ny teknologi. Våre kunder gir oss tilbakemelding om god service , høy kompetanse og personlig kontakt – som nettopp er stikkord i vår forretningside. Hos oss står våre kunder i fokus og det har blitt lagt merke til. Dette har gitt oss tillitt som leverandør hos stadig nye kunder og det takker vi ydmykt for.

 

Ansvarlig
Asle Langkås

 


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden