• post@lakd.no
  • +47 35027500

Skyløsning

LAKD SERVICE 2.0

cloud-6-stk-runde-hjerte-tannhjul-kikkert-support-backup-checkmark-1900-600

LAKD SERVICE 2.0

LAKD har gleden av å kunne tilby en driftsavtale for pc’r . Dette er en fin løsning for de som ønsker en problemfri hverdag med pc’n for en rimelig kostnad. Stikkordene er preventivt vedlikehold og enkel overvåkning med enkel tilgang for fjernsupport fra oss. Løsningen distribuere oppdateringer til pc’n automatisk og man slipper å gjøre dette manuelt. Vi installere en liten klient på hver maskin og server. Klientene undersøker maskinene og sier selv ifra hva de trenger av oppdateringer. LAKD Online Service sørger for at nye oppdateringene til blir oppdatert og sikkerheten ivaretas. Grunnmodellen inneholder: ANTIVIRUS, AUTOMATISK OPPDATERING, ENKEL OVERVÅKNING, TILGANG FJERNSUPPORT og BACKUP (Minimumkvote er 5GB / pr.mnd: 350,-)
MOBIL SIKKERHET (Sikre dine mobile enheter / pr.mnd: 100,-).

lakd-office365cloudlogo

LAKD Office365

 

Jobb overalt hvor det er praktisk mulig. Via skytjenester kan ansatte opprette delte mapper fra en mobil enhet mens de tar bussen; lage et nytt regneark på et nettbrett over lunsj; hente en presentasjon fra bedriftens delte filområde og foreta endringer i den fra en venns datamaskin; eller planlegge et gruppemøte fra hjemmemaskinen. Viktige forretningsprogrammer som personal og regnskap, er trygt tilgjengelige på farten med LAKD Office 365.

Office 365 kan installeres på opptil fem enheter. Det gir små bedrifter mulighet til å gjøre mer enn bare å lese dokumenter på en mobil enhet, et nettbrett eller en bærbar eller stasjonær PC. Kontoropplevelsen utvides slik at de ansatte kan jobbe hvor og når som helst. Implementering av skytjenester gjør at flere teammedlemmer kan jobbe med et dokument samtidig via Office Web Apps, og under redigering vises endringene på en spesiell måte for alle som jobber med dokumentet. Dette er tidsbesparende og reduserer antallet dokumentversjoner fordi alle kan jobbe samtidig om å få prosjektet i havn. Siden dokumentene lagres i skyen og er tilgjengelige fra alle steder med Internett-tilgang, får de ansatte alltid tak i den nyeste versjonen av et dokument.


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden