• post@lakd.no
  • +47 35027500

Webutvikling

LAKD er Registrar (registrerer .no domener) og kan tilby alt fra opprettelse av nytt domene til overtagelse av gamle domener. Vi tilpasser og setter også  opp nye websider for de som ønsker å fornye hemmesiden til sin bedrift. Vi lager dynamiske hjemmesider via WordPress som fanger interesse, informerer og skaper handling. Mange virksomheter glemmer hvor viktig hjemmesiden egentlig er, fordi hjemmesiden er en av de viktigste kanalene for å tiltrekke og informere sine eksisterende og nye kunder.

Med WordPress unngår du mindre og egenutviklede publiseringssystemer som det er større sannsynlighet for at enten vil bli avviklet eller ikke oppdatert i fremtiden. I tillegg slipper du å bytte hele løsningen ved fremtidige endringer i design og funksjonalitet. Du velger bare en ønsket mal og innhold/sider blir da automatisk overført til den nye malen. Derfor vil en hjemmesideløsning basert på WordPress – alltid oppdateres. Systemet er fleksibelt og tilpasningsdyktig til de fleste formål. Det er en grunn til at over 50% av verdens nettsteder nå utvikles med dette rammeverket. En stor fordel er at systemet utvikles kontinuerlig og er modulbasert.

Vår webutvikler kan også tilby løsning for nettbutikk hvor du kan selge dine produkter via hjemmesiden din. Her har du mulighet til å legge inn bilder og endre på priser. Kunden kan velge ulike betalingsalternativer.

kunde-websider

Noen av våre referanser:

Revisorteam AS: www.revisorteam.no
Bø Regnskapskontor: www.boregnskap.no
Morgedal Entreprenør AS: www.me-as.no
Maxima Helse: www.maximahelse.no
Gamma AS: www.gamma-as.no
Skare Tekniske: www.skaretekniske.no
Naturteam: www.naturteam.no
Vann & Energi Teknikk AS: www.vetas.no
Øst-Telemark Næringsforum: www.otnf.no
Telemark Kjøtt: www.telemarkkjott.no

Vår webutvikler heter Arild Huneide og treffes på epost: arildh@lakd.no

Arild H

Arild Huneide

 


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Lidvard Arvesen AS er totalleverandør av kontor- og datautstyr.