• post@lakd.no
  • +47 35027500

Kaffe

Kaffemaskiner

LAKD kan tilby 3 typer kaffeautomater for små og mellomstore bedrifter som ønsker å nyte kafé kvalitet espressobaserte kaffedrikker også på jobben. Kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat gir din bedrift tilgang til café kvalitets espressobaserte kaffevarianter. Automatene dekker løsninger for små til større selskaper, tilbyr høy kvalitet og er enkle å bruke. Ta kontakt med oss for tilbud – tlf: 35027500 / firmapost(@)lakd.no (Se vår intro-video her)

Esprecious 22 har to kverner, en delt bønnebeholder og to beholdere for instantingredienser. To kverner gjør det mulig å tilby en perfekt espresso og en kopp kaffe av beste kvalitet. Du kan stille hver kvern som du ønsker, grov- eller finmalt. De to beholderne for instantingredienser kan fylles med topping og kakao for kaffesmaker som cappuccino, latte, moccachino og varm sjokolade*. Men du kan også fylle disse beholderne med dine egne foretrukne premixes. I tillegg til en perfekt kopp med kaffe, tilbyr Esprecious så mye mer: den interaktive berøringsskjermen er ikke kun et blikkfang, men har mange funksjoner som kan tilpasses etter ønske. LED-belysningen rundt displayet kan settes til en hvilken som helst RGB-farge og dermed har du din egen unike maskin, kanskje i egen logofarge eller en farge som matcher interiøret. Se under:

kaffemaskiner-Esprecious22

Esprecious 22

 

Freshground (FG 310) – en kaffemaskin som gir den optimale smaken av kaffe av nykvernede bønner. Med en bønnebeholder med plass til 2,5 kilo bønner har du rikelig tilgang på fersk kaffe. I tillegg produserer denne maskinen ulike kaffevarianter, sjokolade og varmt vann. FreshGround sørger med sin styrkeregulering, egen knapp for tilsetting av melk og andre individuelle innstillingsmuligheter for virkelig førsteklasses kaffe. Maskinen har i tillegg til beholder for hele bønner – to beholdere til instant-produkter. Se under:

kaffemaskiner_fg310

Freshground (FG 310)

 

LAKD tilbyr også en mindre kaffemaskin for filterkaffe. Quinto er nemlig en kaffemaskin basert på instantprodukter og lager et variert utvalg av varmdrikker. Maskinen har også eget uttak for varmt vann. Den har stilrent design, er enkel å betjene og størrelsen gjør at den er meget plasseringsvennlig. Quinto er den perfekte følgesvenn når man har behov for mange valgmuligheter og rask levering. Velg mellom rustfritt stål eller hvit. Se bildet av Quinto under:

Quinto

Quinto

 

 

 

 

 

kaffegutta-2017

Runar Arvesen – Odd Helge Djupedal


Kontakt

Notodden | Rjukan | Kongsberg

35027500

post@lakd.no

www.lakd.no

Presentasjon

Vilkår for bruk av nettsiden